TÜGİP 21 Mayıs 2024 tarihinde Online “Markanızı Karbon Nötr Yapmak” Semineri düzenliyor.
Gıda sektörü olarak yürütülen tüm operasyonlarımızda ortaya çıkan ciddi bir karbon ayak izi bulunmakta. Bu izi nötrlemek ise hem gezegene hem de kurumların verimliliklerine önemli katkılarda bulunuyor. Günümüzde sera gazı emisyonları yani yayılımlarının yıllık büyüme oranı, durumun ciddiyetinin farkına vararak ve taviz vermeden, bir an önce harekete geçmek için bizleri uyarıyor. Peki ama nasıl? TÜGİP ve Sürdürülebilirlik Akademisi olarak bu kapsamda, Özge Gökmen Şahinkaya tarafından verilecek "Markanızı Karbon Nötr Yapmak" semineri düzenliyoruz.
Eğitim çevrimiçi ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir ancak katılım sayısı sınırlıdır. Önceliklendirmede kayıt olma sırası ve TÜGİP üyeliği esas alınacaktır.
️ Sunum: Özge Gökmen Şahinkaya, Çevre ve Sürdürülebilirlik Danışmanı ( https://www.linkedin.com/in/ozge-gokmen-sahinkaya-50992549/ )
⏰ Ne zaman:
21 Mayıs 2024, Salı, Saat: 14.00 – 16.30
Nerede: Zoom Uygulaması Üzerinden
Seminer İçeriği:
Seminere Kayıt Olmak için Lütfen Tıklayın