ARAŞTIRMA DEKANLIĞI TEBRİK ZİYARETİ: TÜBİTAK’TAN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ " Dr. Öğr. Üyesi Senem ÇOLAK YAZICI"

Düzce Üniversitesi (DÜ) Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Senem ÇOLAK YAZICI’ nın yürütücü olarak görev yaptığı 11. Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK-4005 “Kimya Konularının Öğretiminde Yapay Zekâ Uygulamalarının Kullanımı” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine TEKİN, Dekan Yardımcı Doç. Dr. Gülgün ÇAKMAK ve uzmanlar ile Dr. Öğr. Üyesi Senem ÇOLAK YAZICI’ ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Senem ÇOLAK YAZICI’ ya proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Araştırma Dekanlığı proje yürütücüsü ve ekibine teşekkür etti. Ayrıca proje fikrine sahip olan tüm akademisyenleri Araştırma Dekanlığına davet etti.