ARAŞTIRMA DEKANLIĞI TEBRİK ZİYARETİ: TÜBİTAK’TAN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ "Doç. Dr. Ahmet Salih Değermenci "

Düzce Üniversitesi (DÜ) Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Salih Değermenci’nin araştırmacı olarak görev yaptığı TÜBİTAK 1001 “Muğla Yöresindeki Saf Kızılçam Meşçerelerinde Biyokütle, Karbon, Azot, Ölü Örtü ve Yüzeysel Akış Miktarlarının Belirlenmesi” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat BULUT ve uzmanlar ile Doç. Dr. Ahmet Salih Değermenci’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Doç. Dr. Ahmet Salih Değermenci’ye, proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.