FİKRİ ve SINAİ MÜLKİYET BAŞVURUSU ve SÜREÇLERİ HAKKINDA EĞİTİM DÜZENLENDİ (15 Haziran 2023)

Araştırma Dekanlığınca 15 Haziran 2023 tarihinde Düzce Üniversitesi Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Değerlendirme Komisyon (DÜFİM) üyeleri ve Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) uzmanlarına Türk Patent ve Marka Kurumundan Uzman Cengiz ADANUR tarafından eğitim verildi. Genel Sekreterlik toplantı salonunda gerçekleşen eğitime Araştırma Dekanlığı öğretim üyeleri ve uzmanları da katıldı.

Eğitimin açılış konuşması Araştırma Dekanı Prof. Dr. Abdurrahim AYDIN tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde patent / faydalı model tanımları, ön araştırma sürecine giriş ve dikkat edilmesi gereken hususlar ve nasıl başvuru yapıldığına dair detaylı bilgiler verildi. Eğitim karşılıklı etkileşim içinde, katılımcılardan gelen soruların cevaplanması şeklinde gerçekleştirildi.

Eğitim sonunda teşekkür belgesi takdimiyle program sona erdi.