ARAŞTIRMA DEKANLIĞI TEBRİK ZİYARETİ: TUSEB’ DEN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ " DOÇ. DR. CEYHAN HACIOĞLU "

Düzce Üniversitesi (DÜ) Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceyhan Hacıoğlu ’nun araştırmacı olarak görev yaptığı TUSEB B Grubu  “NCM460 Hücre Hasarı Ve Nöroinflamasyon Sıçan Modelinde Bor İlaveli Fekal Mikrobiyota Transplantasyonun Nefrojenik ve Nöroprotektif Etkisinin Bağırsak-Beyın-Mikrobiyota Ekseni” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine TEKİN ve uzmanlar ile Doç. Dr. Ceyhan Hacıoğlu ’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Doç. Dr. Ceyhan Hacıoğlu’na proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.