ARAŞTIRMA DEKANLIĞI TEBRİK ZİYARETİ: TÜBİTAK’TAN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ " Doç. Dr. Tunç YILDIRIM"

Düzce Üniversitesi (DÜ) Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tunç YILDIRIM’ın yürütücü olarak görev yaptığı TÜBİTAK 1001-Cumhuriyetimizin 100. Yılı özel çağrısı kapsamında “Pera Semtinde Sabit Sinema İşletiminin Başlangıcına ve İstanbul'da Sinemanın Temaşa Olarak Gelişim Sürecine Dair Bir Örnek Olay Çalışması: La Patrie Gazetesinin İçerik Analizi (1908-1913)” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine TEKİN,  Dekan Yardımcı Doç. Dr. Aysun AYDIN ve uzmanlar ile Doç. Dr. Tunç YILDIRIM’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Doç. Dr. Tunç YILDIRIM’a proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.