FEN BİLİMLERİ ALANINDA PROJE HAZIRLIĞI VE BAŞVURU EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ (20 Haziran 2023)

Araştırma Dekanlığınca 20 Haziran 2023 tarihinde Fen Bilimleri Alanında Fen Edebiyat Fakültesinde proje hazırlığı ve başvuru eğitimi gerçekleştirildi. Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig konferans salonunda gerçekleşen eğitime farklı birimlerden 50'nin üzerinde araştırmacı katıldı.

Eğitimin açılış konuşması Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu EKİNCİ tarafından gerçekleştirdi.

Eğitimi veren Araştırma Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Emine TEKİN;

“Araştırma Dekanlığı olarak proje, makale yazım desteği, çeviri ofisinin ilerleyen zamanlarda kurulacağını ve araştırmacılarımıza bu konularda gerekli desteklerin verileceğini ve belirli aralıklarla bu ve benzeri eğitim ve etkinliklerle araştırmacılarımızın destekleneceğini” belirtti.

Fen Bilimleri Alanında proje hazırlığı ve başvuru konularında detaylı bilgilerin sunulduğu eğitim karşılıklı etkileşim ve kabul görmüş projelerin incelenmesi ve irdelenmesi şeklinde gerçekleştirildi. Tecrübe paylaşımlarının yapıldığı eğitim soru cevap kısmıyla sona erdi.

Toplantı sonrası Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu EKİNCİ, düzenlenen proje hazırlığı ve başvuru eğitimi için Araştırma Dekanlığı ekibine teşekkürlerini iletti.

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA DEKANLIĞI