ARAŞTIRMA DEKANLIĞI TEBRİK ZİYARETİ: TÜBİTAK’TAN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ " Doç. Dr. Hicran HAMZA ÇELİKYAY”

Düzce Üniversitesi (DÜ) Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hicran HAMZA ÇELİKYAY’ın yürütücü olarak görev yaptığı Tübitak 1001- Cumhuriyetimizin 100. Yılı özel çağrısı kapsamında “Yüzyıllık Süreçte Türkiye'nin Dış Göç Politika Analizi ve Belediyeler İçin Politika Önerileri” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine TEKİN, Dekan Yardımcı Doç. Dr. Aysun AYDIN ve uzmanlar ile Doç. Dr. Hicran HAMZA ÇELİKYAY’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Doç. Dr. Hicran HAMZA ÇELİKYAY’a proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Araştırma Dekanlığı proje yürütücüsü ve ekibine teşekkür etti. Ayrıca proje fikrine sahip olan tüm akademisyenleri Araştırma Dekanlığına davet etti.