TÜBİTAK’TAN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ "Dr. Öğr. Üyesi Mert KILINÇEL"

Düzce Üniversitesi (DÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mert Kılınçel’in araştırmacı olarak görev yaptığı TÜBİTAK 1001 “Elektromanyetik Hibrit Retort Sistemi Tasarımı ve İmalatı” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine TEKİN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat BULUT ve uzmanlar ile Dr. Öğr. Üyesi Mert Kılınçel’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Mert Kılınçel’e, proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.