TÜBİTAK’TAN ÜNİVERSİTEMİZE PROJE DESTEĞİ "Prof. Dr. Duygu EKİNCİ"

Düzce Üniversitesi (DÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı ve Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu EKİNCİ’ nin araştırmacı olarak görev yaptığı TÜBİTAK 1001 “Perilen Monoimid Diester Homodimer (PMIDE-HD) Tabanlı Foto-Şarj Edilebilir Güç Paketlerinin Hazırlanması” başlıklı projesi desteklenmeye hak kazandı.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine TEKİN, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat BULUT ve uzmanlar ile Prof. Dr. Duygu EKİNCİ’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Ziyarette Prof. Dr. Duygu EKİNCİ’ye, proje yazım ve kabul süreci hakkında bilgilendirmeler yaptı.